webdesign

LogoColorNoTextweb grootAls kind opgegroeiend met computers, programeren in DOS, tekst verwerken in WordPerfect rekenen in Lotus 1-2-3 is de interesse in webdesign ontstaan.

In de 90-er jaren natuurlijk verder opgegroeid met het internet. Hierdoor werd mijn interesse in- & op het WWW groter, waardoor ik me ging verdiepen in het zelf ontwerpen en maken van websites.

In het begin alleen een beetje in html taal. Maar door de ontwikkelingen van diverse website software programma's, werd de stap naar het opzetten van diverse website's vergemakkelijkt.

 

 

In 2011 heb ik bij een Microsoft engineer een opleiding gevolgd in het maken van website's met Joomlajoomla logo
Door deze stap ben ik op een gegeven moment me nog verder gaan verdiepen in dit programma met al haar mogelijkheden.

Doordat ik niet geheel tevreden was met de templates die Joomla zelf bood en ook niet met de vrij te verkrijgen templates op het in
dns oracle internetternet, ben ik zelf aan de slag gegaan met ook het ontwerpen van templates middels het software pakket Artisteerartisteer

Inmiddels enkele jaren verder heb ik diverse Joomla versies mogen meemaken en heb ik voor diverse verenigingen en kleine bedrijven enkele websites mogen maken.

Deze "persoonlijke" website dient ter (beperkte) informatie en wordt op de achtergrond vooral gebruikt voor het testen van nieuwe ontwikkelingen binnen Joomla en het opzetten van nieuwe website's.